| DERS PLANI | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. Sınıf Güz Dönemi | ||||||||
| Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Öğretim Dili | Dersin Türü | Teorik | Uygulama | Laboratuvar | Yerel Kredi | AKTS |
| CULA505 | GIDA TÜKETİM DAVRANIŞLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER | İngilizce | Zorunlu | 3 | 0 | 0 | 3.00 | 6.00 |
| CULA503 | GASTRONOMİ VE YEMEK KÜLTÜRÜ ÇALIŞMALARINDA KULLANILAN ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI | İngilizce | Zorunlu | 2 | 2 | 0 | 3.00 | 6.00 |
| CULA502 | KARŞILAŞTIRMALI MUTFAK KÜLTÜRLERİ | İngilizce | Zorunlu | 3 | 0 | 0 | 3.00 | 6.00 |
| CULA504 | KLASİK PİŞİRME TEKNİKLERİNE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR | İngilizce | Zorunlu | 3 | 0 | 0 | 3.00 | 6.00 |
| CULA501 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE PİŞİRME TEKNİKLERİ | İngilizce | Zorunlu | 2 | 2 | 0 | 3.00 | 6.00 |
| CULA598 | SEMİNER | İngilizce | Zorunlu | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 18.00 |
| CULA599 | TEZ | İngilizce | Zorunlu | 0 | 0 | 0 | 0.00 | 60.00 |
| CULA506 | SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA ÜRETİMİ | İngilizce | Zorunlu | 3 | 0 | 0 | 3.00 | 6.00 |
| Seçmeli (Bölüm) Ders Grubu - 1 | Seçmeli (Bölüm) - 1 | - | - | - | 3.0 | 6.0 | ||
| Kredi Toplamları | - | - | - | 21 | 120 | |||
| 1. Sınıf Bahar Dönemi | ||||||||
| Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Öğretim Dili | Dersin Türü | Teorik | Uygulama | Laboratuvar | Yerel Kredi | AKTS |
| Kredi Toplamları | - | - | - | 0 | 0 | |||
| 2. Sınıf Güz Dönemi | ||||||||
| Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Öğretim Dili | Dersin Türü | Teorik | Uygulama | Laboratuvar | Yerel Kredi | AKTS |
| Kredi Toplamları | - | - | - | 0 | 0 | |||
| 2. Sınıf Bahar Dönemi | ||||||||
| Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Öğretim Dili | Dersin Türü | Teorik | Uygulama | Laboratuvar | Yerel Kredi | AKTS |
| Kredi Toplamları | - | - | - | 0 | 0 | |||