GASTRONOMİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜ (İngilizce-Yüksek Lisans Tezli)

Kazanılan Derece: Yüksek Lisans , Yeterlilik Çerçeveleri ile İlişkisi: TYÇ-TYYÇ: 7. Düzey , EQF-LLL: 7. Düzey ,ISCED (2011): 7. Düzey, QF-EHEA: 2. Düzeyprint

*Detaylarını görmek için lütfen ders koduna tıklayınız.
DERS PLANI
1. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
CULA505GIDA TÜKETİM DAVRANIŞLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİngilizceZorunlu3003.006.00
CULA503GASTRONOMİ VE YEMEK KÜLTÜRÜ ÇALIŞMALARINDA KULLANILAN ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARIİngilizceZorunlu2203.006.00
CULA502KARŞILAŞTIRMALI MUTFAK KÜLTÜRLERİİngilizceZorunlu3003.006.00
CULA504KLASİK PİŞİRME TEKNİKLERİNE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLARİngilizceZorunlu3003.006.00
CULA501TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE PİŞİRME TEKNİKLERİİngilizceZorunlu2203.006.00
CULA598SEMİNERİngilizceZorunlu0000.0018.00
CULA599TEZİngilizceZorunlu0000.0060.00
CULA506SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA ÜRETİMİİngilizceZorunlu3003.006.00
Seçmeli (Bölüm) Ders Grubu - 1Seçmeli (Bölüm) - 1---3.06.0
Kredi Toplamları---21120


1. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
Kredi Toplamları---00


2. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
Kredi Toplamları---00


2. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
Kredi Toplamları---00