1. Sınıf Güz Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
CULA502 | KARŞILAŞTIRMALI MUTFAK KÜLTÜRLERİ | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 6.00 |
CULA599 | TEZ | Zorunlu | 0 + 0 | 0.00 | 60.00 |
CULA505 | GIDA TÜKETİM DAVRANIŞLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 6.00 |
CULA506 | SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA ÜRETİMİ | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 6.00 |
CULA598 | SEMİNER | Zorunlu | 0 + 0 | 0.00 | 18.00 |
CULA504 | KLASİK PİŞİRME TEKNİKLERİNE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 6.00 |
CULA503 | GASTRONOMİ VE YEMEK KÜLTÜRÜ ÇALIŞMALARINDA KULLANILAN ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI | Zorunlu | 2 + 2 | 3.00 | 6.00 |
CULA501 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE PİŞİRME TEKNİKLERİ | Zorunlu | 2 + 2 | 3.00 | 6.00 |
Seçmeli (Bölüm) Ders Grubu - 1 | Seçmeli (Bölüm) - 1 | - | 3.0 | 6.0 |
Toplam AKTS | - | 21 | 120 |
|
1. Sınıf Bahar Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
Toplam AKTS | - | 0 | 0 |
|
2. Sınıf Güz Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
Toplam AKTS | - | 0 | 0 |
|
2. Sınıf Bahar Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
Toplam AKTS | - | 0 | 0 |
|