GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (İngilizce)

Kazanılan Derece: Lisans , Yeterlilik Çerçeveleri ile İlişkisi: TYÇ-TYYÇ: 6. Düzey , EQF-LLL: 6. Düzey ,ISCED (2011): 6. Düzey, QF-EHEA: 1. Düzeyprint

*Detaylarını görmek için lütfen ders koduna tıklayınız.
DERS PLANI
1. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
PLA111TEMEL SANAT EĞİTİMİ IİngilizceZorunlu2605.008.00
PHAR151BESLENME VE SAĞLIKTürkçeZorunlu2002.004.00
CULA131GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONUİngilizceZorunlu3003.007.00
CULA113MUTFAK BİLİMİNE GİRİŞ LABORATUVARIİngilizceZorunlu0063.006.00
Seçmeli (Serbest) Ders Grubu - 1Seçmeli (Serbest) - 1---3.06.0
Kredi Toplamları---1631


1. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
CULA142GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞİngilizceZorunlu2023.008.00
CULA102BAHÇE ÜRÜNLERİ YETİŞTİRMEİngilizceZorunlu3003.007.00
HUM103UYGARLIK TARİHİİngilizceZorunlu2002.003.00
CULA114GIDA BİLİMİNE GİRİŞİngilizceZorunlu3003.007.00
Seçmeli (Sanat) Ders Grubu - 1Seçmeli (Sanat) - 1---3.04.0
Kredi Toplamları---1429


2. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
CULA221MUTFAK UYGULAMA-1İngilizceZorunlu2044.008.00
CULA211YİYECEK VE İÇECEK YÖNETİMİİngilizceZorunlu3003.007.00
CULA203GIDALAR VE ÖZELLİKLERİİngilizceZorunlu3003.007.00
CULA205YİYECEK TARİHİİngilizceZorunlu3003.007.00
Seçmeli (Zorunlu) Ders Grubu - 1Seçmeli (Zorunlu) - 1---2.02.0
Kredi Toplamları---1531


2. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
BBA261PAZARLAMA İLKELERİİngilizceZorunlu3003.006.00
CULA222PASTACILIK VE FIRIN ÜRÜNLERİNE GİRİŞ: MUTFAK UYGULAMA-2İngilizceZorunlu2044.008.00
CULA204İÇECEKLERE GİRİŞİngilizceZorunlu3003.006.00
CULA206YEMEK VE GASTRONOMİ KÜLTÜRÜİngilizceZorunlu3003.007.00
Seçmeli (Zorunlu) Ders Grubu - 2Seçmeli (Zorunlu) - 1---2.02.0
Kredi Toplamları---1529


3. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
CULA265YAZ STAJI IİngilizceZorunlu0000.005.00
HTR301ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ IİngilizceZorunlu2002.002.00
CULA321MUTFAK UYGULAMA-3İngilizceZorunlu2044.008.00
CULA319TÜRK MUTFAK TEKNİKLERİİngilizceZorunlu2023.003.00
Seçmeli (Alan) Ders Grubu - 1Seçmeli (Alan) - 1---3.06.0
Seçmeli (Alan) Ders Grubu - 2Seçmeli (Alan) - 1---3.06.0
Kredi Toplamları---1530


3. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
CULA322MUTFAK UYGULAMA-4İngilizceZorunlu2044.008.00
HTR302ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ IIİngilizceZorunlu2002.002.00
CULA302YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA VE SATIŞİngilizceZorunlu3003.006.00
CULA308TÜRK MUTFAĞIİngilizceZorunlu2044.008.00
Seçmeli (Alan) Ders Grubu - 3Seçmeli (Alan) - 1---3.06.0
Kredi Toplamları---1630


4. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
CULA407YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜİngilizceZorunlu3003.005.00
CULA441YİYECEK SİSTEMLERİİngilizceZorunlu3003.004.00
CULA491TÜRK YÖRE MUTFAKLARIİngilizceZorunlu2044.004.00
CULA332YAZ STAJI IIİngilizceZorunlu0000.005.00
Seçmeli (Alan) Ders Grubu - 4Seçmeli (Alan) - 1---3.06.0
Seçmeli (Alan) Ders Grubu - 5Seçmeli (Alan) - 1---3.06.0
Kredi Toplamları---1630


4. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin Öğretim DiliDersin TürüTeorikUygulamaLaboratuvarYerel KrediAKTS
CULA492BİTİRME PROJESİİngilizceZorunlu2002.007.00
CULA462GIDA POLİTİKALARI VE DÜZENLEMELERİngilizceZorunlu3003.005.00
CULA458DÜNYA MUTFAKLARIİngilizceZorunlu2044.007.00
Seçmeli (Alan) Ders Grubu - 6Seçmeli (Alan) - 1---3.06.0
Seçmeli (Serbest) Ders Grubu - 2Seçmeli (Serbest) - 1---3.05.0
Kredi Toplamları---1530