GASTRONOMİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜ (İngilizce-Yüksek Lisans Tezsiz)

DÜZEYİ: Yüksek Lisans , TYYÇ: 7. Düzey , EQF-LLL: 7. Düzey , QF-EHEA: 2. Düzey

*Detaylarını görmek için lütfen ders koduna tıklayınız.
DERS PLANI
1. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
CULA504KLASİK PİŞİRME TEKNİKLERİNE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLARZorunlu3 + 03.006.00
CULA506SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA ÜRETİMİZorunlu3 + 03.006.00
CULA505GIDA TÜKETİM DAVRANIŞLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERZorunlu3 + 03.006.00
CULA501TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE PİŞİRME TEKNİKLERİZorunlu2 + 23.006.00
CULA597MEZUNİYET PROJESİZorunlu0 + 00.0030.00
CULA502KARŞILAŞTIRMALI MUTFAK KÜLTÜRLERİZorunlu3 + 03.006.00
CULA503GASTRONOMİ VE YEMEK KÜLTÜRÜ ÇALIŞMALARINDA KULLANILAN ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARIZorunlu2 + 23.006.00
Seçmeli (Bölüm) Ders Grubu - 1Seçmeli (Bölüm) - 1-3.06.0
Seçmeli (Bölüm) Ders Grubu - 2Seçmeli (Bölüm) - 1-3.06.0
Seçmeli (Bölüm) Ders Grubu - 3Seçmeli (Bölüm) - 1-3.06.0
Seçmeli (Bölüm) Ders Grubu - 4Seçmeli (Bölüm) - 1-3.06.0
Toplam AKTS-3090


1. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
Toplam AKTS-00


2. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
Toplam AKTS-00


2. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
Toplam AKTS-00